The Only Appointing Lemon-Meringue - Kajan Is What We Do.

Bra lösning

Min svägerska hade en iPhone som gick sönder och som var av en äldre model så hon var i behov av en nyare variant. Då var det så bra att hon fick en iPhone 6 av en kompis vars skärm var trasig. Men hon gick o laga den och nu är den som ny. Det är ju så bra att kunna laga iPhone så att man slipper köpa en helt ny. Det är bra för en själv men också bra för miljön så det är bra att det alternativet finns.

Mycket man kan göra och fixa

Ja det finns verkligen mycket som man kan göra och fixa så att det går att använda igen, det är lätt att tänka att jag köper en ny på en gång när  något går sönder men det finns så mycket ism faktiskt går att laga och det är ju så smidigt om man kan göra det. Det blir ju så mycket billigare och et känns mycket roligare att man har kunnat laga något att man inte ger upp i första taget. Utan att man försöker att laga och fixa så att man kan använda det igen. 
Ja det ger en faktiskt lite skön känsla att göra det. Så det är värt att prova om det är så att man inte har provat det och man har lite saker som behöver lagas, ge inte upp pröva och laga det först.

Ja det finns många fördelar med att laga och för all den ta hand om sina saker så att dom håller längre än vad man hade tänkt.
Ja det är bra att det finns saker som man kan göra utan att det behöver kosta en skjortan. Så passa på att laga din mobil nästa gång det blir aktuellt och se att det säkert går att göra det och att det inte kostar så mycket.