The Only Appointing Lemon-Meringue - Kajan Is What We Do.

Mumsigt och gott

Närman är hungrig så är man sugen på allt möjligt och man bara längtar tills maten ska bli färdig, och det är så härligt att stå och laga mat när man känner att det kommer att bli så gott och man bara längtar efter att få en god måltid.
Sen när det är färdigt så bra vattnas det i munnen på en och man bara längtar till att få sätta tänderna i maten. Sne så blir mat proppmätt och orkar inte tänka på nån mat mer. Man är helt proppis, sen så går det några timmar och sen så är man där igen och man börja längtat efter god mat.
Det är lite lustigt hur det fungerar och det är ju intressant men samtidigt väldigt skönt att man blir sugen på mat flera gånger om dagen. Det är ju ett nöje och det är ju njutbart att äta god mat.

Glad i maten

Ja så brukar man ju säga om dom som tycker om att äta mycket och att man gärna äta och det är ju bra, hellre glad i maten en inte alls.
Och det finns ju så mycket gott som man kan välja på och det finns så mycket god mat som man skulle vilja kunna laga själv.
Något som jag tycker är svårt att få till själv är asiatisk mat, visst vissa maträtter kan man få till men det blir ändå inte samma smak som på restaurang. Så därför är det gott att ibland gå på en asiatiskt restaurang i Stockholm så att man kan få den där jätte goda maten precis så som man vill att det ska smaka.
Ja det är tur det att det finns så många bra restauranger som man kan gå till när man inte orkar laga maten eller när man är sugen på något som man själv inte kan göra.